2019. január 13., vasárnap

Ezek történnek mostanában!Kedveseim! Elnézéseteket kérem, hogy nem néztem a blog felé mostanáig, köszi a kommenteket! Ííí, örülök, hogy írtok! - ámbátor ebben a blogban szeretnék választékosabban fogalmazni, mint " íííí", de ez most még kikívánkozott. :)

Az imént fejeztem be Dabos második könyvét a Tükörjáró sorozatból, cím szerint a Rejtélyes eltűnéseket a Holdvilágban, és olyan rajongó üzemmódban vagyok, hogy már nagyon, de nagyon rég éreztem ilyesmit, és most nem is tudom mit csináljak... Újra elolvassam? Esetleg tanuljak meg gyorsan franciául??? Komolyan, most nem igazán tudom, mi lesz velem nélküle...

Már megvettem előrendelésben, aztán tartogattam karácsonyra, aztán karácsonykor úgy éreztem, elvonná a figyelmemet a sok karácsonyi esemény, úgyhogy szilveszter körül kezdtem el, és minden este ezt olvastam. Ma pedig kihagytam a reggelit miatta, - mondom KIHAGYTAM a reggelit miatta- , holott frissen sütött gesztenyés kelt tésztás süti volt reggelire... Szóval értitek. Délig olvastam az ágyban, mert nem bírtam lerakni.

Kellene írni egy posztot esetleg róla? Tökre tanácstalan vagyok, mert tanácstalan vagyok na. A tavalyi évben már visszatért az olvasási kedvem, de azért még óvatosan, most meg teljesen kezdek visszaállni, pedig hiszitek vagy sem, én már úgy gondoltam, vége az életemnek azon szakasza, amikor totál megborítanak a könyvek.
 ( Már jó értelemben. )

Na mindegy, nem akarok idén túlgondolni semmit sem, követem a megérzéseim...

Képzeljétek az van, - igazából ezt szerettem volna leírni - , hogy írtam nektek a kundalini jóga meditációs gyakrolatról, és mivel annak elég jó hatása volt az életemre, most egy újabb önismereti kihívásba kezdtem. Ez elég komoly munka, minden nap vannak házi feladatok :), listákat írok, naplózok, hála naplót írok, meg elemezgetem a múltat, meg összebarátkozom az elnyomott kis dolgaimmal, szóval most ezzel megy el az idő, ami elég rossz kifejezés, inkább azt mondanám, hogy most ebbe fektetem az időmet. Eddig azt mondom, nagyon megéri, ugyanakkor ez tényleg olyan dolog, amibe energiát kell fektetni. Szóval ezért maradtak el az újévi tervezős posztok, amiket meg akartam írni, de max majd ha vége lesz ennek, akkor újra tervezek.

Amit tanultam az utóbbi napokban, hogy mindig lehet újra tervezni ;).

Most igazából ennyi van, illetve annyi, hogy itt ülök egy törülközővel a fejemen, és hajat kellene szárítani, különben a jövő héten olyan leszek, mint egy hippi csaj, a természet gyermeke, úgyhogy keresek gyorsan egy képet, és szerintem megyek is... Uh, kissé késésben vagyok... Később jövök!

( Ja, a képet a facebookról szedtem le, mert annyira passzol a mostani helyzethez! )
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig