2018. augusztus 24., péntek

Az első poszt!


Egy ideje tervezgetem ezt a blogot, és sokat gondolkodtam azon, mi is legyen az első poszt.
Arra jutottam, hogy a legjobb lesz, ha írok valami általános bevezetőt, amivel üdvözölhetek minden régi olvasót és új ismerőst.

Kérdezhetitek, hogy miért hagytam ott a könyvesblogot, és miért kezdtem bele ebbe az újba... Nos ezt a kérdést én is feltettem sokszor magamnak, és voltak alkalmak, amikor megbillegtem, hogy te jó ég, mégiscsak a régi blogot folytatom, hiszen ott vannak az olvasóim, ott ismernek engem!, de végül az új platform mellett döntöttem.

Tudom, hogy kockázatos ez az egész, lehet, hogy nem fognak olvasni, lehet hogy sosem lesz annyi feliratkozóm, mint a régivel, de új vizekre akartam evezni. Néha még az is eszembe jutott, hogy teljesen új néven kezdek valami új projektbe, aztán eszembe jutott, mennyi barátot, mennyi ismerőst szereztem mint Zenka, és valahogy becsapásnak éreztem volna, ha mondjuk Pipő néven új blogot nyitok, és megpróbálok újra kapcsolatba lépni veletek.

Elvégre Zenkának ismertek, és nem Pipőnek...

Hogy mi célt is szolgál, ez az új blog, azt láthatjátok a " Magamról" oldalon is, de ide is leírom, röviden. Egy ideje úgy érzem, hogy a könyvesblog szűk kereteket ad, olyan, mint egy kisebb méretű cipő, hiába imádom, mert szép, mert vidám, mert kedves emlékeket ébreszt, de már nem esik jól benne a lépés. Én pedig szeretnék előre lépni.

Először csak egy személyes blogot akartam nyitni, de később rájöttem, hogy a legjobb az lesz, ha a témákat nem kategorizálom be. Fogok írni könyvekről is, sőt, nagyon sokszor fogok írni róluk, de kicsit más köntösben, mint ahogy azt megszoktátok. Szeretnék írni posztokat a hétköznapjaimról is, de leginkább arról, hogy mi foglalkoztat. Szeretnék írni arról, ha felzaklat egy cikk az újságban, ha beszól az ábrándos tekintetű zöldségesfiú, ha újra ihletet kaptam az íráshoz.

Csak szólok, hogy jelenleg ezek a dolgok izgatnak: környezetvédelem, nőiség helyzete, hit, mesék, írás. Tudom, hogy pár téma meredeknek tűnik, de szerintem érdemes lesz néha benézni hozzám.

Én itt leszek, hisz imádok mesélni. 
SHARE:

5 megjegyzés

 1. Ez itt az első komment ebben a blogban... Gondoltam, kipróbálom. :)

  VálaszTörlés
 2. még mindig ugyanaz a zöldségesfiú?:D
  kíváncsi vagyok ám a továbbiakra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahh, igen. De azóta már megbarátkoztunk ;)
   Én is!

   Törlés
 3. Szia! Szuper, hogy mertél lépni!😊 Kellemes időtöltést az új blogoddal, én néha majd jövö! 😉

  VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig